Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!
+4
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]Delia :x
[aKa]Geo
[aKa]FedaYkin
8 posters
Arctic Knights Alliance [aKa] :: [aKa] :: Politica externa a [aKa] - External politic of [aKa] on GameRanger
Page 1 of 1
Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!
Da deci.. :)) v'am zis eu k va castiga.. are un stil de a vorbi.. de atrage atentia oricui.. Dely, bv bv bv bv :*:* ;x :)) toata stima sh respectu si sa speram k urarile astea o sa stearga faza cu pierdutu declaratiei tale :D :))))
Hai sa vedem discursul Deliutzey..
[tradus]"Eu stiu ce am de facut si exact asta voi face! De exemplu, ne putem aminti de cativa membri ai unor clanuri mari din trecut care au abuzat de functia asta.. Am citit astea pe forumuri, dak va intrebati de unde le stiu, de acolo le stiu :) Si am vazut marea revolta a ta, Evill, legat de numarul de clanuri de rang Imperiu, in care se gasea o intreaga alianta, formata din 6 clanuri, cea mai mare alianta de pe GR (din cate stiu eu pana acum, dak nu e asa, ma puteti contrazice). Evident k era aiurea... Eu voi avea grija de astfel de abuzuri, si cuvintele mele nu sunt vorbe goale, garantez ;) Poate ca [aKa] este clanul meu de suflet, dar va asigur ca nu ii voi atribui rangul de Imperiu fara sa il merite. Asa ca cei care muriti la ideea ca [aKa] ar putea fi imperiu, bucurati'va! Mai dureaza ceva pana la nivelul acela, dar nu mult.. V'am prezentat in primul meu discurs programul si viziunea mea si as prefera sa nu o repet din nou. Majoritatea ma cunoasteti si stiti ca voi "juca" corect.. Va multumesc pentru atentie si stiti voi ;;) HAI DELIA :))"
Cam asta e.. Nu am postat cuvintele mai emotionante pentru ca nu ar fi incaput aici :)) dely a bagat cel mai lung discurs, mai ca nu adormeau aia :))) Dar hai sa ii zicem cu totii!!! BRAVOOO !! [aKa] are un membru cu o functie importanta! Cie nu posteaza aici... Il SPARG!! :))))
Hai sa vedem discursul Deliutzey..
[tradus]"Eu stiu ce am de facut si exact asta voi face! De exemplu, ne putem aminti de cativa membri ai unor clanuri mari din trecut care au abuzat de functia asta.. Am citit astea pe forumuri, dak va intrebati de unde le stiu, de acolo le stiu :) Si am vazut marea revolta a ta, Evill, legat de numarul de clanuri de rang Imperiu, in care se gasea o intreaga alianta, formata din 6 clanuri, cea mai mare alianta de pe GR (din cate stiu eu pana acum, dak nu e asa, ma puteti contrazice). Evident k era aiurea... Eu voi avea grija de astfel de abuzuri, si cuvintele mele nu sunt vorbe goale, garantez ;) Poate ca [aKa] este clanul meu de suflet, dar va asigur ca nu ii voi atribui rangul de Imperiu fara sa il merite. Asa ca cei care muriti la ideea ca [aKa] ar putea fi imperiu, bucurati'va! Mai dureaza ceva pana la nivelul acela, dar nu mult.. V'am prezentat in primul meu discurs programul si viziunea mea si as prefera sa nu o repet din nou. Majoritatea ma cunoasteti si stiti ca voi "juca" corect.. Va multumesc pentru atentie si stiti voi ;;) HAI DELIA :))"
Cam asta e.. Nu am postat cuvintele mai emotionante pentru ca nu ar fi incaput aici :)) dely a bagat cel mai lung discurs, mai ca nu adormeau aia :))) Dar hai sa ii zicem cu totii!!! BRAVOOO !! [aKa] are un membru cu o functie importanta! Cie nu posteaza aici... Il SPARG!! :))))
[aKa]FedaYkin- General
Re: Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!
bv delia:D:** se pare ca aka a urcat pe un rank mare in romania europa.. gr:D
suntem mandri pentru ca avem un aka intr-o functie asa de importanta bravo delia inca odata:* jos palaria pentru DELIA
RESPECT
suntem mandri pentru ca avem un aka intr-o functie asa de importanta bravo delia inca odata:* jos palaria pentru DELIA
RESPECT
[aKa]Geo- Sergeant
RE: Bla bla
[aKa]YzYPro wrote:Mda am citit mult..:D dar vravo am mai fost intrun clan de cs 1.6 dar nu am vazut asa ceva cel mai tare clan dupa mn si inca ceva bravo DELIA :heart: :heart: :D
:)) ms ms ;;) :*
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
Bv.Eram sigur ca o poti face.
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
Im tu nu esti prea intreg la cap
[aka]Flavius- Soldier
Location : Undeva Departe....Da in Romania mai preferabil in Tg-Jiu
Frumos discurs, BRAVO Delia , Si Feda are dreptare, TIA PUS STAMPILA =))))
[aKa]NoID- Sergeant
Similar topics
» Delia candideaza pentru postul de Secretar General al Statisticii
» OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
» New members post here the following message: "[aKa]"
» Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby
» OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
» New members post here the following message: "[aKa]"
» Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby
Arctic Knights Alliance [aKa] :: [aKa] :: Politica externa a [aKa] - External politic of [aKa] on GameRanger
Page 1 of 1