Arctic Knights Alliance [aKa]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!

+4
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]Delia :x
[aKa]Geo
[aKa]FedaYkin
8 posters

Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!

Post  [aKa]FedaYkin Sat Jun 04, 2011 5:16 am

Da deci.. :)) v'am zis eu k va castiga.. are un stil de a vorbi.. de atrage atentia oricui.. Dely, bv bv bv bv :*:* ;x :)) toata stima sh respectu si sa speram k urarile astea o sa stearga faza cu pierdutu declaratiei tale :D :))))

Hai sa vedem discursul Deliutzey..

[tradus]"Eu stiu ce am de facut si exact asta voi face! De exemplu, ne putem aminti de cativa membri ai unor clanuri mari din trecut care au abuzat de functia asta.. Am citit astea pe forumuri, dak va intrebati de unde le stiu, de acolo le stiu :) Si am vazut marea revolta a ta, Evill, legat de numarul de clanuri de rang Imperiu, in care se gasea o intreaga alianta, formata din 6 clanuri, cea mai mare alianta de pe GR (din cate stiu eu pana acum, dak nu e asa, ma puteti contrazice). Evident k era aiurea... Eu voi avea grija de astfel de abuzuri, si cuvintele mele nu sunt vorbe goale, garantez ;) Poate ca [aKa] este clanul meu de suflet, dar va asigur ca nu ii voi atribui rangul de Imperiu fara sa il merite. Asa ca cei care muriti la ideea ca [aKa] ar putea fi imperiu, bucurati'va! Mai dureaza ceva pana la nivelul acela, dar nu mult.. V'am prezentat in primul meu discurs programul si viziunea mea si as prefera sa nu o repet din nou. Majoritatea ma cunoasteti si stiti ca voi "juca" corect.. Va multumesc pentru atentie si stiti voi ;;) HAI DELIA :))"

Cam asta e.. Nu am postat cuvintele mai emotionante pentru ca nu ar fi incaput aici :)) dely a bagat cel mai lung discurs, mai ca nu adormeau aia :))) Dar hai sa ii zicem cu totii!!! BRAVOOO !! [aKa] are un membru cu o functie importanta! Cie nu posteaza aici... Il SPARG!! :))))
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty Re: Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!

Post  [aKa]Geo Sat Jun 04, 2011 6:17 am

bv delia:D:*Kiss* Big Green se pare ca aka a urcat pe un rank mare in romania europa.. gr:D
suntem mandri pentru ca avem un aka intr-o functie asa de importanta bravo delia inca odata:* jos palaria pentru DELIA
RESPECT
[aKa]Geo
[aKa]Geo
Sergeant
Sergeant

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty RE: Bla bla

Post  [aKa]Delia :x Sat Jun 04, 2011 7:36 am

Mss Fedaaaaa :x:X :*:*

Mss Tassadar :x:X :*:*

st cea mai tare, asa`i? ;;) :)))
Colonel
Colonel

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty RE: Bla bla

Post  [aKa]Delia :x Wed Jun 08, 2011 5:14 am

[aKa]YzYPro wrote:Mda am citit mult..:D dar vravo am mai fost intrun clan de cs 1.6 dar nu am vazut asa ceva cel mai tare clan dupa mn si inca ceva bravo DELIA :heart: :heart: :D

:)) ms ms ;;) :*
Colonel
Colonel

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty Re: Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!

Post  [aKa]Monkey D. MishU Sun Jun 19, 2011 9:20 pm

Bv Delia
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]Monkey D. MishU
Sergeant
Sergeant

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty reply

Post  [aka]RaZvY Mon Jun 20, 2011 6:23 am

bv deli Big Green
[aka]RaZvY
[aka]RaZvY
Sergeant
Sergeant

http://www.anime-kage.com

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Fri Jun 24, 2011 9:24 pm

Bv.Eram sigur ca o poti face.

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aka]Flavius Tue Jul 05, 2011 8:28 pm

Im tu nu esti prea intreg la cap Laughing
[aka]Flavius
[aka]Flavius
Soldier
Soldier

Location : Undeva Departe....Da in Romania mai preferabil in Tg-Jiu

Back to top Go down

Post  [aKa]NoID Wed Aug 03, 2011 1:13 am

Frumos discurs, BRAVO Delia , Si Feda are dreptare, TIA PUS STAMPILA =))))
[aKa]NoID
[aKa]NoID
Sergeant
Sergeant

Back to top Go down

Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!! Empty r3:

Post  Guest Thu Sep 01, 2011 12:23 am

Aha poate iti zic si yo bv cand va dar nu vreu Tongue bravo bravo bravo bravo bravo bravo

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics