Arctic Knights Alliance [aKa]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby

4 posters

Go down

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby Empty Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby

Post  [aKa]FedaYkin Sat Sep 17, 2011 11:42 pm

Ei bine, m'am gandit ca este bine sa aratam faptul ca, in interiorul clanului nostru, se pune accent pe distractie si nu pe "Gosime", ca sa zic asa Smile haideti sa urmarim acest video, care dovedeste exact ceea ce am spus aici:

E un video promotional, va fi postat si pe facebook si este deja si pe youtube. Daca mai aceti vreun loc pe net unde stiti k l'ati putea posta, va rog sa o faceti! Este important sa ne facem reclama pentru a putea strange membrii. Dupa cum vedeti, eu si unk nu am murit.. Ne ocupam in continuare de clan! Va rog sa ne ajutati si voi Smile
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby Empty re

Post  [aKa]Delia :x Wed Sep 28, 2011 7:55 am

Lol feda.. D unde il ai? Laughing) e destul de tare da puteai sa pui unu in care sa nu fiu atat de nuba Laughing :d
[aKa]Delia :x
Colonel
Colonel

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby Empty RE:

Post  [aKa]FedaYkin Thu Sep 29, 2011 9:03 pm

[aKa]Delia Love wrote:Lol feda.. D unde il ai? Laughing) e destul de tare da puteai sa pui unu in care sa nu fiu atat de nuba Laughing :d

Dak ar exista unu in care sa nu fi asa nuba l`as fi pus, dar... dak nu e ce sa fac? Laughing)

glm, da n`ai jukt deloc rau... :-w
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]Delia :x Fri Sep 30, 2011 3:34 am

[aKa]FedaYkin wrote:
[aKa]Delia :x wrote:Lol feda.. D unde il ai? :))) e destul de tare da puteai sa pui unu in care sa nu fiu atat de nuba :)) :d

Dak ar exista unu in care sa nu fi asa nuba l`as fi pus, dar... dak nu e ce sa fac? :)))

glm, da n`ai jukt deloc rau... :-w

Laule =))

Ce ziki, invioram forumu asta? Incalcam legea cu chatu`? :)) k si asa.. e praf totu` :> :P Hai da`i la chat ! ;)))
Colonel
Colonel

Back to top Go down

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby Empty Re: Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby

Post  [aKa]UnknOwN Mon Oct 03, 2011 5:14 am

imi amintesc de meciu asta Tongue era fain rau ... pacat ca au trecut acele vremuri cand clanul era plin de membri...
[aKa]UnknOwN
[aKa]UnknOwN
General
General

Back to top Go down

Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby Empty Re: Fast: 2v2 Delia&Unk vs. Tass & Robby

Post  [aKa]NoID Tue Oct 04, 2011 1:16 am

Frumos meci bv all ! Si app unk , clanul ,cel putin o parte din el revine in forta!(Cel putin eu =))))))
[aKa]NoID
[aKa]NoID
Sergeant
Sergeant

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Tue Oct 04, 2011 3:02 am

[aKa]NoID wrote:Frumos meci bv all ! Si app unk , clanul ,cel putin o parte din el revine in forta!(Cel putin eu =))))))

Adu'l si pe mishu cu tine.. macar dak vine si el suntem 6.. ar fi ok pana mai facem rost de membrii Laughing

PS: Ce mult iti place Avp-u ala =))

[aKa]Delia Love wrote:Ce ziki, invioram forumu asta? Incalcam legea cu chatu`? Laughing k si asa.. e praf totu` :> Tongue Hai da`i la chat ! Wink))

PS 2: Dely, fii cuminte k dak nu.. vine mosu` cel rau peste noapte si te pedepseshte =))))
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics