Arctic Knights Alliance [aKa]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!

+3
[aKa]NoID
[aKa]qNpHard
[aKa]FedaYkin
7 posters

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP! Empty OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!

Post  [aKa]FedaYkin Wed Oct 12, 2011 6:50 am

Bun.. Cu toti vrem FLP nu? (in afara de mne, unk sh dely Laughing ) .. Va dau o noua ocazie de a obtine FLP.. Bun.. Sa incepem

Fiecare membru din clan va participa la acest concurs.. Evident daca vreti. Vom avea (la un interval de cateva zile; stabilit impreuna) niste probe. Membrii care participa vor trebui sa participe la acele probe si sa incerce sa le castige. Ce fel de probe? Ei bine, de tot felul.. fie de starcraft, fie de glume, fie de creativitate Laughing probele vor fi stabilite de liderii [aKa]. Unele probe vor fi si pe echipe. Castigatorul probei din acea zi (sau castigatorii, daca a fost o proba pe echipe) vor castiga invincibilitate. Cu ce ajuta tampenia asta? Simplu; dupa fiecare proba, membrii vor vota O PERSOANA care sa fie eliminata din joc. Cei care sunt invincibili nu pot fi eliminati in acea zi. Jocul se termina knd raman doar 2 in competitie, iar intre cei doi se va stabili o proba speciala care sa decida castigatorul. Castigatorul (locul I) va primi 500 FLP iar finalistul (locul II) va primi 200 FLP.

Pt mai multe detalii contactati'ma!

PT inscrieri, postati aici "Ma inscriu in Outlast!".

SFAT: Este bine sa formati "aliante" cu ceilalti care mai participa.. Adica sa nu va votati intre voi si sa va aliati impotriva altora pt a'i vota si a'i elimina.. totul depinde de "cat de bine va intelegeti cu respectivii" . Repet, pt mai multe detalii simtiti'va liberi sa ma intrebati, va raspund la orice intrebare Smile Va rog sa va inscrieti cat mai multi! Sa readucem [aKa] la viata!
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP! Empty Re: OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!

Post  [aKa]qNpHard Wed Oct 12, 2011 6:54 am

Ma inscriu in Outlast!

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP! Empty Re: OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!

Post  [aKa]NoID Thu Oct 13, 2011 5:43 am

Si eu si eu! yea zid zid zid zid zid zid
[aKa]NoID
[aKa]NoID
Sergeant
Sergeant

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Thu Oct 13, 2011 6:12 am

Vroiai sa zici ''Ma Inscriu In Outlast!''
welcome trezirea

Trezirea trezirea trezirea Big Green zid zid zid zid

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP! Empty RE:

Post  [aKa]Delia :x Fri Oct 14, 2011 3:15 am

Ma inscriu

!

Da ma, hai odata.. mai bagati`va careva... Ce Doamne fereste, numa eu cu hard noid si feda? :-w wsm.. baietiiiii!!!!!!
[aKa]Delia :x
Colonel
Colonel

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Post  Guest Fri Oct 14, 2011 7:35 am

Ma inscriu in Outlast!

Scuze ca nu pun sa intru asa multe pe forum dar e scoala asta...
FEdaYkin zice ca ma ocup de forumul meu nu are dreptate.... eu nici nu am mai intrat pe al meu de mult dar faci ce vrei fedaykin ori cum pt detalii daca vin sau nu add: Wlad_sasuke Tongue poate nu sunt pe gr Wink Si cred ca am vazut asta la un desen:P

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sat Oct 15, 2011 2:42 am

[aka]YzY wrote:Ma inscriu in Outlast!

Scuze ca nu pun sa intru asa multe pe forum dar e scoala asta...
FEdaYkin zice ca ma ocup de forumul meu nu are dreptate.... eu nici nu am mai intrat pe al meu de mult dar faci ce vrei fedaykin ori cum pt detalii daca vin sau nu add: Wlad_sasuke Tongue poate nu sunt pe gr Wink Si cred ca am vazut asta la un desen:P

Ai vazut stilul la un desen.. Outlastul asta e luat de pe un site: kalador.com . Dar modelul asta de competitie e foarte cunoscut, nu e doar in desenu ala Tongue iar noi il vom modifica. De ce fac competitia asta? Pt k asta va ajuta sa imbunatatim relatiile dintre membrii clanului si sa speram va reduce si certurile Smile
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Sat Oct 15, 2011 9:18 pm

eu cred ca vom face certurile mai mari Wink) VA VOI INVINGE PE TOTI MUAHAHHAHA <<< despre asta vorbesc
Concurs din asta mai era si la desene animate pe cartoon network(insula dramei totale,actiunea dramei totale,etc) << toate sunt dintr-o serie

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sat Oct 15, 2011 10:42 pm

[aKa]qNpHard wrote:eu cred ca vom face certurile mai mari Wink) VA VOI INVINGE PE TOTI MUAHAHHAHA <<< despre asta vorbesc
Concurs din asta mai era si la desene animate pe cartoon network(insula dramei totale,actiunea dramei totale,etc) << toate sunt dintr-o serie

Da ma erau acolo da vam zis k asta e modificat. Si modelul l`am luat de la OUTLAST nu de la Isula Dramei Totale.. Care aveti net pe tel intrati pe kalador.com si cautati outlast.
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sun Oct 16, 2011 6:46 am

Bun in curand putem incepe Outlastul.. Mai trebe sa se inscrie si unk si suntem gata pentru prima editie
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Sun Oct 16, 2011 7:30 pm

tre sa se inscrie si andrei!necuratilor!
!

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Sun Oct 16, 2011 7:41 pm

scuze de off-topic,dar din vedere ce asta devine cel mai citit topic vreau sa ii zic lu feda sa bage la member list pe andrey,paulba,edmund duke si cine mai sunt.si de ce acestia nu sunt si PHEONIXFIRE e ? lol

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]Andrei256 Sun Oct 16, 2011 7:45 pm

MA INSCRIU IN OUTLAST:))

[aKa]Andrei256
Soldier
Soldier

Back to top Go down

OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP! Empty RE

Post  [aKa]FedaYkin Mon Oct 17, 2011 4:57 am

[aKa]qNpHard wrote:scuze de off-topic,dar din vedere ce asta devine cel mai citit topic vreau sa ii zic lu feda sa bage la member list pe andrey,paulba,edmund duke si cine mai sunt.si de ce acestia nu sunt si PHEONIXFIRE e ? lol

Cum zice Obama: "Who the heck" is edmund duke?????? Laughing
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]UnknOwN Mon Oct 17, 2011 5:32 am

Mă înscriu şi eu !
[aKa]UnknOwN
[aKa]UnknOwN
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Mon Oct 17, 2011 6:28 am

[aKa]FedaYkin wrote:
[aKa]qNpHard wrote:scuze de off-topic,dar din vedere ce asta devine cel mai citit topic vreau sa ii zic lu feda sa bage la member list pe andrey,paulba,edmund duke si cine mai sunt.si de ce acestia nu sunt si PHEONIXFIRE e ? lol

Cum zice Obama: "Who the heck" is edmund duke?????? Laughing

lol...ieri ma intalnesc cu un roman [aka]Edmund Duke si vb cu el aproape l-am injurat caci credeam ca nui in clan,dar el mi-a zis ca este si bla bla bla (il am si la friends)si akm voi ziceti ca nu stiti nimic despre el?clara treaba atunci

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Tue Oct 18, 2011 12:42 am

Trebe sa vbim si noi cu el sa vedem ce si cum.. Poate stie dely cv de el?

app, hai k as vrea sa incepem outlastul cat mai curand.. mai luati legatura cu NoID andrei alin si yzy.. Cat de rpde puteti!
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Wed Oct 19, 2011 5:34 am

de noid nu stiu si nici nam stiut cv vreodata Laughing

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  Lord IM Wed Oct 19, 2011 6:01 am

se baga si IM Laughing

Lord IM
Soldier
Soldier

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Wed Oct 19, 2011 10:01 pm

hai jet IM ne REinfectezi forumul.daca tot ma urmaresti peste tot,fanul meu,ca si idol al tau iti poruncesc sa ne dezinfectezi forumul

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  Lord IM Thu Oct 20, 2011 2:21 am

[aKa]qNpHard wrote:hai jet IM ne REinfectezi forumul.daca tot ma urmaresti peste tot,fanul meu,ca si idol al tau iti poruncesc sa ne dezinfectezi forumul
hard... ma copile vrei sa ma iau de tn?

Lord IM
Soldier
Soldier

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Fri Oct 21, 2011 5:38 am

Mie,lui Andrey si lui Alin nu ne convine,nu putem veni maine,poate doar daca va fi duminica.Mergem la ziua unui coleg. sorry sorry zid ZID PROST zid

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sun Oct 23, 2011 6:47 am

PRIMA SAPTAMANA: REZULTATE

Lista de participanti, iar in dreptul numelui, numarul de voturi primite:

Delia (0 voturi - IMMUNE)
Hard (0 voturi - IMMUNE)
UnkN0wN (0 voturi)
Andrei (1 vot)
NoID (2 voturi)

SI CEL ELIMINAT ESTE...

YzY, cu 3 voturi impotriva!

Ne vedem saptamana viitoare! Astept sa vad cand puteti: sambata de la 7 , vineri de la 7 sau duminica de la 7?

PROBA VA FI: Intrebari din teorie de StarCraft!
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Wed Oct 26, 2011 4:52 am

Haideti sa incercam sa ne organizam pt. urmatoarea etapa din Outlast. Va rog sa postati (cei ramasi in competitie) daca puteti sambata asta de la ora 19:00.

trezirea trezirea
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]Delia :x Fri Oct 28, 2011 2:33 am

[aKa]FedaYkin wrote:Haideti sa incercam sa ne organizam pt. urmatoarea etapa din Outlast. Va rog sa postati (cei ramasi in competitie) daca puteti sambata asta de la ora 19:00.

trezirea trezirea

O sa fiu akol! Sper k si restu.. ^^
Colonel
Colonel

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics