OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
+3
[aKa]NoID
[aKa]qNpHard
[aKa]FedaYkin
7 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
OK. uuuuuu poni poni poni cademia mustafa musta fa fa fa come ga ga ga uci iepi iepi iepi comi depi depi depi uciooooo come go tango!
Ce sa intamplat sambata asta ?Ma gandeam ca ma-ti dat afara )
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
Re: OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
[aKa]qNpHard wrote:OK. uuuuuu poni poni poni cademia mustafa musta fa fa fa come ga ga ga uci iepi iepi iepi comi depi depi depi uciooooo come go tango!
Ce reply format din 95% spam =))
Ce sa intamplat? Pai stai numa sa te intalnesti cu deliutsa.. Are ea niste cuvinte sa iti spuna
[aKa]FedaYkin- General
RE:
[aKa]FedaYkin wrote:[aKa]qNpHard wrote:OK. uuuuuu poni poni poni cademia mustafa musta fa fa fa come ga ga ga uci iepi iepi iepi comi depi depi depi uciooooo come go tango!
Ce sa intamplat? Pai stai numa sa te intalnesti cu deliutsa.. Are ea niste cuvinte sa iti spuna
Hard si erorile lui.. Wsm hard ) parca vad k de frica mea sh a lu` Noid ti`ai rupt cablu in bucati.. Numa sa nu cumva sa se conecteze netu, sa ai GameRangeru pe "Start with Windows" si, astfel, sa te vedem ONLINE =)))
Hai, sper k sambata asta facem Outlast.. Am chef sa castig odata prima sesiune <3
RE:
[aKa]Delia wrote:[aKa]FedaYkin wrote:[aKa]qNpHard wrote:OK. uuuuuu poni poni poni cademia mustafa musta fa fa fa come ga ga ga uci iepi iepi iepi comi depi depi depi uciooooo come go tango!
Hard si erorile lui.. Wsm hard ) parca vad k de frica mea sh a lu` Noid ti`ai rupt cablu in bucati.. Numa sa nu cumva sa se conecteze netu, sa ai GameRangeru pe "Start with Windows" si, astfel, sa te vedem ONLINE =)))
Hai, sper k sambata asta facem Outlast.. Am chef sa castig odata prima sesiune <3
Facem, eo sper k veniti..
[aKa]FedaYkin- General
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Outlast - Comentarii legate de aceasta competitie!
» Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!
» Outlast - Week 1
» Outlast - Week 2
» Outlast - Week 3
» Delia !!! Castiga functia de Secretar General al Statisticii!!!!
» Outlast - Week 1
» Outlast - Week 2
» Outlast - Week 3
Page 3 of 3