Outlast - Comentarii legate de aceasta competitie!
3 posters
Page 1 of 1
Outlast - Comentarii legate de aceasta competitie!
Acesta este primul articol saptamanal. Astept commenturi, indiferent de natura lor ;x
http://zhydra.blogspot.com/2011/11/outlast-pierdere-de-timp-sau-competitie.html <<<< LINKUL - Dar stiu k voua, geniilor, va e lene sa dati un simplu click, asa ca (de data asta numai) am trecut postul meu aici. Cititi dragilor de aici, sa nu cumva sa vi se rupa degetul in timp ce faceti click pe blog ))) Dely takes care of u! <3
POSTUL:
Outlast - Pierdere de timp sau competitie interesanta/"challenging" ?
Da, ati vazut bine! Sunt doua posibilitati atunci cand vorbim despre "Outlastul" [aKa]. Pierdere de timp si interesant. Acum, bineinteles, eu comentez acest subiect si, prin urmare, imi voi exprima parerea .
Eu cred ca e interesant pe o parte si sec pe alta. De ce e interesant? Simplu: ideea in sine e chiar foarte buna. Te provoaca sa socializezi, sa inveti a face un "diplomacy" ; si aliante puternice. Pe langa astea, te invata cum sa profiti de cei mai slabi de inger ), sa`i folosesti pt. propriile scopuri, si anume victoria, indiferent cate inimi ranesti prin tradarea ta ; Este sau nu este asa? ESTE ! <3. De asemenea, "votul" si "imunitatea" sunt doua lucruri care mie mi se par "perfecte impreuna". pana la urma, dak nu esti suficient de bun nu esti 100% eliminat. Daca ai o relatie buna cu ceilalti membri, ramai in joc indiferent cat de patetic si penibil faci probele Believe me, this is a GOOD IDEA!
Ce e rau? Asta o sa o zic pe scurt, pentru ca asa am chef! E rau deoarece nu prea e multa lume. fara multa lume (de la 8-9 concurenti in sus) lucrurile devin cu adevarat interesante.
Da, asa e.. Sunt PENTRU outlast!
Pana saptamana viitoare, va las sa meditati la cele expuse mai sus ;x
I love u.... by Deliutsaa:x (a.k.a. zHydra)
Astept reply-uri!
http://zhydra.blogspot.com/2011/11/outlast-pierdere-de-timp-sau-competitie.html <<<< LINKUL - Dar stiu k voua, geniilor, va e lene sa dati un simplu click, asa ca (de data asta numai) am trecut postul meu aici. Cititi dragilor de aici, sa nu cumva sa vi se rupa degetul in timp ce faceti click pe blog ))) Dely takes care of u! <3
POSTUL:
Outlast - Pierdere de timp sau competitie interesanta/"challenging" ?
Da, ati vazut bine! Sunt doua posibilitati atunci cand vorbim despre "Outlastul" [aKa]. Pierdere de timp si interesant. Acum, bineinteles, eu comentez acest subiect si, prin urmare, imi voi exprima parerea .
Eu cred ca e interesant pe o parte si sec pe alta. De ce e interesant? Simplu: ideea in sine e chiar foarte buna. Te provoaca sa socializezi, sa inveti a face un "diplomacy" ; si aliante puternice. Pe langa astea, te invata cum sa profiti de cei mai slabi de inger ), sa`i folosesti pt. propriile scopuri, si anume victoria, indiferent cate inimi ranesti prin tradarea ta ; Este sau nu este asa? ESTE ! <3. De asemenea, "votul" si "imunitatea" sunt doua lucruri care mie mi se par "perfecte impreuna". pana la urma, dak nu esti suficient de bun nu esti 100% eliminat. Daca ai o relatie buna cu ceilalti membri, ramai in joc indiferent cat de patetic si penibil faci probele Believe me, this is a GOOD IDEA!
Ce e rau? Asta o sa o zic pe scurt, pentru ca asa am chef! E rau deoarece nu prea e multa lume. fara multa lume (de la 8-9 concurenti in sus) lucrurile devin cu adevarat interesante.
Da, asa e.. Sunt PENTRU outlast!
Pana saptamana viitoare, va las sa meditati la cele expuse mai sus ;x
I love u.... by Deliutsaa:x (a.k.a. zHydra)
Astept reply-uri!
RE:
Nu'i rau ai "talent" la comentat :-"
Sunt curios de cine sau de ce o sa te mai iei data viitoare
[aKa]FedaYkin- General
Re: Outlast - Comentarii legate de aceasta competitie!
[aKa]FedaYkin wrote:Nu'i rau ai "talent" la comentat :-"
Idem cu feda:)) De unde ai luat asta de pe net:P si ai modificat textu'
Bravo pentru timpul pierdut
Guest- Guest
RE:
[aka]YzY wrote:[aKa]FedaYkin wrote:Nu'i rau ai "talent" la comentat :-"
Idem cu feda:)) De unde ai luat asta de pe net:P si ai modificat textu'
Bravo pentru timpul pierdut
Nu la luat de pe net se vede k e scris de ea, are acea esente de "delia" )
[aKa]FedaYkin- General
Feda tu stii care e macar esenta de ''Delia''? apropo,deja ai insultat-O zicand: ''delia'' cu D mic?Bai nemilosule!NeCaligraficule!UUUUUU.Apropo,Delya va vedea daca editezi ''d'' in ''D''.Esenta de ''Delia'' este cv copiat numai ca zice 2 chestii care schimba tot sensul de esenta.UUUUU FEDA URATULE!!!!!NECALIGRAFICULE!MINCINOSU'!!!
PS:Cum am zis,NU MERGE EDIT!!!
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
RE:
[aKa]qNpHard wrote:Feda tu stii care e macar esenta de ''Delia''? apropo,deja ai insultat-O zicand: ''delia'' cu D mic?Bai nemilosule!NeCaligraficule!UUUUUU.Apropo,Delya va vedea daca editezi ''d'' in ''D''.Esenta de ''Delia'' este cv copiat numai ca zice 2 chestii care schimba tot sensul de esenta.UUUUU FEDA URATULE!!!!!NECALIGRAFICULE!MINCINOSU'!!!
Bai Fluffy, vezi cum vorbesti cu mne CLAR? Eo st bossu aici nu u!!!
PS: Delia, fa tu dreptate in cazu` asta!
[aKa]FedaYkin- General
RE:
[aKa]FedaYkin wrote:[aKa]qNpHard wrote:Feda tu stii care e macar esenta de ''Delia''? apropo,deja ai insultat-O zicand: ''delia'' cu D mic?Bai nemilosule!NeCaligraficule!UUUUUU.Apropo,Delya va vedea daca editezi ''d'' in ''D''.Esenta de ''Delia'' este cv copiat numai ca zice 2 chestii care schimba tot sensul de esenta.UUUUU FEDA URATULE!!!!!NECALIGRAFICULE!MINCINOSU'!!!
Bai Fluffy, vezi cum vorbesti cu mne CLAR? Eo st bossu aici nu u!!!
PS: Delia, fa tu dreptate in cazu` asta!
O sa fac dreptate..
TOTI GRESITI, NUMA EU AM DREPTATE! )))
cum ai putut?nu delya e sefa? UUUUU
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
Similar topics
» OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
» Outlast - Week 1
» Outlast - Week 2
» Outlast - Week 3
» Outlast - Week 1
» Outlast - Week 2
» Outlast - Week 3
Page 1 of 1