Harti noi StarCraft BroodWar
+4
[aka]RaZvY
[aKa]FedaYkin
[aKa]Geo
[aKa]UnknOwN
8 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Harti noi StarCraft BroodWar
Eo nu prea le am cu asta:).Cine se ofera sa il ajute?
Eu doar am venit cu ideea dar nu prea stiu ce sa zic acum:P Cine are putin timp liber?Contribuiti si voi cu ceva va rog:D
Eu doar am venit cu ideea dar nu prea stiu ce sa zic acum:P Cine are putin timp liber?Contribuiti si voi cu ceva va rog:D
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
[aKa]qNpHard wrote:Eo nu prea le am cu asta:).Cine se ofera sa il ajute?
eu zic ca ar iesi cv fain din harta daca chiar m-as apuca de el
dar e mult de lucru la o astfel de mapa... in fine la fiecare mapa e asa
Numai citeste nimeni topicul ???Haideti...multi jucati SC dar muriti sa ziceti cv aici
Poi e o ideea dar cred k e fff greu sa faci o asemenea maap si omricum cred k trebe sa lucrezi mult de tot a cam 1 luna - asa ma gandesc k nu st eo editor de mape- si ar trebuii sa o faceti de 8
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
Mah...si asa nu prea il conving pe unk sa o faca acum mai intri si tu...Daca vine tot clanu sa zica ca va iesi prost nici eu nu as mai faceo..cum am zis:''Ca sa ii sprijinim pe Unknown,FedaYKin si cei care vor sa ii ajute,sa spuna DA.Daca nu vreti,sa nu ziceti,ca o sa ii demoralizati cu gandurile voastre negativiste''
RE: bla bla
Hard vad k asta e cam singuru topic unde dai reply. Mai lasa`ne putin cu harta aia.. Ai zis ca Feda nu poate contribui.. Ba poate, dar nu vrea pe buna dreptate.. Mi`a zis cum a facut B&H, cate erori a avut (in total 2 zile pline de munca) ca sa nu joace nimeni harta aia. Sincera sa fiu mi`ar fi putin rusine sa`l pun sa faca alta.. acuma face harti la dune si se oare ca acolo lucrarile lui st apreciate, campaniile lui avand sanse sa ajunga in urmatorul patch care va aparea in curand, scos de membrii forumului FED2K. Hard nu toti joaca DOAR sc ca tine.. Creatiile lui st ignorate de "prietenii" lui din clan si apreciate de straini de pe alte forumuri.. Cum ar zice el: "Tare, sau ce?". Dune nu e jocul meu preferat dar CEL PUTIN DIN RESPECT PT FEDA i`am jucat toate misiunile la dune si SC, ca sa onorez timpul si pasiunea cu care le face. Se vede pasiunea lui pt DUNE (nu e obsedat cum zice hard, e doar pasionat) pentru ca misiunile lui sunt foarte bune si foarte echilibrate. Are atatea lucrari si la SC si la DUNE si la Re-Volt care nu sunt jucate si tu hard nici nu poti avea rabdare sa se faca 1 singura mapa? Ne'ai luat mai sus cu: "haideti, contribuiti si voi cu ceva.." Feda si Unk contribuie, dar voi va bateti joc de ce fac ei si jucati numa mapele PE CARE LE CERETI LOR SA LE FACA. Pentru ca da, si Unk are multe lucrari bune care nu sunt jucate. Voi cei care va pretindeti prietenii lor ar fi bine sa le onorati munca si sa nu ii luati asa, ca si cum nu ar face nimic.
E un reply dur, stiu, dar l`am facut pt a va deschide ochii ca sa puteti aprecia odata ce fac acesti 2 oameni pt clan. Toate hartile lor LE DEDICA VOUA, clanului! Uitati`va in "downloads", peste tot este dedicata fiecare chestie aKa-ului, iar voua nici ca va pasa de acele lucruri. Nush despre Unk, dar Feda a fost foarte jignit ca nu sa jucat deloc B&H si chiar si de felul in care Hard rade de legionuri. Pana no sa`i respectam creatiile LE VA DA ALTORA< PE ALTE FORUMURI, CARE IL APRECIAZA MAI MULT CA VOI. Avem doi oameni talentati (credeti`ma, aman2 STIU cum sa faca o harta buna LA ORICE JOC) care st ignorati! Interesant ca Hard, tu ai juca ce ar crea Feda numa dak ar fi cu "capcane", asa cum vrei tu. Ai juca ce ar face ei numa dak ar fi cum vrei tu.. Superb, sau ce?
Ms pt atentie, sper ca nu am insultat prea tare pe cineva dar acesta este adevarul. Feda nu zice nimic pt k asa e el, indura faptul ca e ingorat, si probabil si Unk la fel. DESCHIDETI`VA OCHII !
E un reply dur, stiu, dar l`am facut pt a va deschide ochii ca sa puteti aprecia odata ce fac acesti 2 oameni pt clan. Toate hartile lor LE DEDICA VOUA, clanului! Uitati`va in "downloads", peste tot este dedicata fiecare chestie aKa-ului, iar voua nici ca va pasa de acele lucruri. Nush despre Unk, dar Feda a fost foarte jignit ca nu sa jucat deloc B&H si chiar si de felul in care Hard rade de legionuri. Pana no sa`i respectam creatiile LE VA DA ALTORA< PE ALTE FORUMURI, CARE IL APRECIAZA MAI MULT CA VOI. Avem doi oameni talentati (credeti`ma, aman2 STIU cum sa faca o harta buna LA ORICE JOC) care st ignorati! Interesant ca Hard, tu ai juca ce ar crea Feda numa dak ar fi cu "capcane", asa cum vrei tu. Ai juca ce ar face ei numa dak ar fi cum vrei tu.. Superb, sau ce?
Ms pt atentie, sper ca nu am insultat prea tare pe cineva dar acesta este adevarul. Feda nu zice nimic pt k asa e el, indura faptul ca e ingorat, si probabil si Unk la fel. DESCHIDETI`VA OCHII !
sa stii ca nu joc doar SC..daca nu ma vedeti voi nu inseamna ca nu joc si altceva.
Homm3
Chicken invaders 4
Chicken invaders 3
Jazz JackRabit 2
CS
Age of Empires
StarWars Jedi Academy
si mai sunt si altele dar m-am lasat de ele
Homm3
Chicken invaders 4
Chicken invaders 3
Jazz JackRabit 2
CS
Age of Empires
StarWars Jedi Academy
RE: bla bla
[aKa]qNpHard wrote:sa stii ca nu joc doar SC..daca nu ma vedeti voi nu inseamna ca nu joc si altceva.
Homm3
Chicken invaders 4
Chicken invaders 3
Jazz JackRabit 2
CS
Age of Empires
StarWars Jedi Academy
Bine bine, da de restu lucrurilor pe care le`am zis? De alea ce zici? Ha?
OK numai faceti nicio harta.puteti da TC
[aKa]qNpHard wrote:OK numai faceti nicio harta.puteti da TC
Interesant, de fapt chiar ciudat ca tot tu esti cel care se supara.. Deci asta e chiar foarte tare, tot hard se supara, nu? Sa imi zica mie cineva dak am gresit in ce am scris.. Nu e adevarat ce am scris?
daca nu au timp sau nu vor sa faca nicio harta de ce mai este topicul acesta deschis?
ca sa ocupe un loc degeaba?
daca nu vreti sa faceti nicio harta inchideti topicul si gata
[aKa]qNpHard wrote:daca nu au timp sau nu vor sa faca nicio harta de ce mai este topicul acesta deschis?
ma tu te faci k nu intelegi? Astia au o gramada d mape da pe tn te doare in *** d ele.. Si dak as veni eu sau oricare membru cu o propunere si s.ar face harta, pe tn tot in *** te.ar durea, numa pt k mapa nu a fost propusa de tn, deci prin urmare nu e cum vrei tu..
eu stiu ca au multe mape si nu le joaca nimeni.dar va mai intreb odata.daca nu faceti nicio mapa.de ce tineti topicul deschis?doar sa mai facem si noi 1-2 flp pe post? feda a zis ca ii un topic de propuneri si noi trebuie sa propunem dar nu e neaparat ca o sa le faca.deci eu scriu si scriu si scriu si apoi atat.
Fitar mapele... Delia are dreptate. Put mapele puse una peste alta in folderu ala iar u... stai si te rogi sa se faca mape noi, doamne ce om, rar mai vezi >.>
[aKa]NoID- Sergeant
a treia oara cand pun o intrebare si toata lumea schimba subiectu.STIU CA ARE MULTE MAPE.AM ZIS SA NU O MAI FACA SI GATA.Dar de ce exista topicul asta?De branza?raspundeti daca stiti daca nu numai ziceti iar ca are 10 mii de mape ca deja stiu
ok...feda iar mia zis ca e un topic de propuneri si nu le va face decat daca se joaca celelalte mape ale lui sunt jucate...dar eu daca fac un joc pe iccup de al lui nu intra nimeni ca se ia mapa greu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Starcraft: BroodWar Discussions
» StarCraft: Brood War Maps
» Starcraft: Broodwar Tournament Archive
» Big StarCraft Tour
» De aici puteti descarca starcraft cu crack direct instalat .rar
» StarCraft: Brood War Maps
» Starcraft: Broodwar Tournament Archive
» Big StarCraft Tour
» De aici puteti descarca starcraft cu crack direct instalat .rar