[aKa] has allied with [LkZ] - [aKa] s`a aliat cu [LkZ]
+4
[aKa]FedaYkin
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]NoID
[aKa]Delia :x
8 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
[aKa] has allied with [LkZ] - [aKa] s`a aliat cu [LkZ]
Yes.. Is right, [aKa] has allied with [LkZ]. This alliance is for a progress of Romania in official GameRanger clan statistics.
Da, [aKa] s`a aliat cu [LkZ]. Aceasta alianta este pentru un progress al Romaniei in statisticile oficiale ale clanurilor de pe GR. Toti membrii sunt obligati sa isi treaca alianta in nume!
Marea alianta a [aKa] a fost cea cu RvM[. Ma intreb daca alianta cu [LkZ] va functiona macar cat accea.. Ar fi ceva! Tinand cont ca RvM[ au luptat cu [aKa] impotriva unor clanuri mari si coalitii la fel de mari, pe care am reusit sa le invingem dupa BattleClan-uri foarte grele, va fi greu ca [LkZ] sa se dovedeasca un aliat ca RvM[.
Da, [aKa] s`a aliat cu [LkZ]. Aceasta alianta este pentru un progress al Romaniei in statisticile oficiale ale clanurilor de pe GR. Toti membrii sunt obligati sa isi treaca alianta in nume!
Marea alianta a [aKa] a fost cea cu RvM[. Ma intreb daca alianta cu [LkZ] va functiona macar cat accea.. Ar fi ceva! Tinand cont ca RvM[ au luptat cu [aKa] impotriva unor clanuri mari si coalitii la fel de mari, pe care am reusit sa le invingem dupa BattleClan-uri foarte grele, va fi greu ca [LkZ] sa se dovedeasca un aliat ca RvM[.
Last edited by [aKa]FedaYkin on Wed Apr 20, 2011 11:20 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : [aKa] is now allied with [LkZ].)
Re: [aKa] has allied with [LkZ] - [aKa] s`a aliat cu [LkZ]
WEEE! We play 4 fun!
[aKa]NoID- Sergeant
[aKa] s-a aliat cu [LkZ]
Eu cred ca alianta aceasta este benefica pentru amblele clanuri,mai ales pentru LkZ,deorece au mai putini membrii.Cu ocazia asta ambele clanuri vor fi pai populare pe GameRanger pt ca la fiecare mebru al acestor clanuri ii va aparea la nume atat [aka] cat si [Lkz].
P.S
Cred ca o sa ne intelegem bine avand in vedere ca amblele clanuri au admini de treaba [LkZ]{Likone},iar[aKa]{FedaYkin,UnKn0w}
P.S
Cred ca o sa ne intelegem bine avand in vedere ca amblele clanuri au admini de treaba [LkZ]{Likone},iar[aKa]{FedaYkin,UnKn0w}
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
RE:
Sunt deaceiasi parere cu tine mishu.. Totusi [LkZ] trebuie sa isi rezolve vreun BattleClan k sa devina mai popular, iar pt a deveni clan oficial, are nevoie de politica externa.. Sa vedem dak vor reusi sa isi faca o politica externa care sa'l impresioneze pe Evill
[aKa]FedaYkin- General
Inteleg ca Evill nu vrea ca Lkz sa fie ajutat in politica , dar daca tot suntem o alianta ar trebui sa ne ajutam reciproc pentru a spori ritmul de crestere a popularitatii si a rankului , in top
[aKa]NoID- Sergeant
RE
[aKa]NoID wrote:Inteleg ca Evill nu vrea ca Lkz sa fie ajutat in politica , dar daca tot suntem o alianta ar trebui sa ne ajutam reciproc pentru a spori ritmul de crestere a popularitatii si a rankului , in top
Eu inteleg ca Evill cere doar politica externa.. dar zice lucruri complet corecte: [aKa] NU ARE CU CE sa ajute [LkZ]-ul in politica externa, pe aia si'o face fiecare clan.. de ex, noi o avem pe delia la politica externa.. si.. ea este the best
Ideea e ca fiecare clan oficial trebuie sa aiba politica externa.. Iar politica asta se face strict in interiorul clanului, nu cu ajutorul vreunui aliat.
[aKa]FedaYkin- General
RE: Bla bla
NoID, Feda are dreptate.. Cu ce vrei sa`i ajutam? chiar navem cu ce.. Cum eu imi fac singura rapoartele, si ei trebuie sa le faca singuri ;;) :P
RE:
I saw my name here? what are you talking about me?
Evill(GameRangerCreator)- Soldier
We talk about our alliance with Lkz nothing more
[aKa]NoID- Sergeant
Evill(GameRangerCreator) wrote:I saw my name here? what are you talking about me? :D
You won't know! Never! We are conspiring against you ! >:) :)) :P
Mno sa nu mai scrieti la topic ,,has'' ca deja au trecut cam 2 luni
[aKa]Monkey D. MishU wrote:Mno sa nu mai scrieti la topic ,,has'' ca deja au trecut cam 2 luni
:)
Nu cont. e bun titlu` :P :))
eee acuma si u ma...
[aKa]Monkey D. MishU wrote:eee acuma si u ma...
:face:
Eeeeee.. ;))) Nu va indoiti de titlurile mele! :P sunt metaforice, expresive, ce sa mai.. Poezie in miscare draga ;;) :))))
Da asa e Mrs Eminescu
Ne zici u ce sa facem ??...
Mo da tupeist mai esti
IM,nu ai vazut ca acolo scrie :''Ambele clanuri beneficiaza''?Desi mai mult Lkz,asta nu inseamna ca trebuie sa rupem alianta.De ce sa o rupem?Daca are cineva o problema din Lkz cu tine (nu numai din Lkz,asta te asigur),o poti rezolva.Va certati,va injurati dar numai nu ne mai da noua sfaturi,ca oricum nu tine cu tine in a rupe alianta cu Lkz.
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
[aKa]qNpHard wrote:IM,nu ai vazut ca acolo scrie :''Ambele clanuri beneficiaza''?Desi mai mult Lkz,asta nu inseamna ca trebuie sa rupem alianta.De ce sa o rupem?Daca are cineva o problema din Lkz cu tine (nu numai din Lkz,asta te asigur),o poti rezolva.Va certati,va injurati dar numai nu ne mai da noua sfaturi,ca oricum nu tine cu tine in a rupe alianta cu Lkz.
cu linkone si apache nai ce discuta..sunt 2...(nu mai zic)
... tot am sa sparg alianta.. e doar o chestiune de timp:))
Guest- Guest
Poate ei nu au ce discuta cu tine.Feda,Unknown,voi sunteti de acord cu asa amenintari pe forum?De cand a venit IM,toti se cearta cu el.Mai scadei din incapatanarea asta,ca nu stiu pe cineva care sa il suporte
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3