Fast Map 1v1 Tournament
+4
[aKa]Delia :x
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]NoID
[aKa]FedaYkin
8 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
reply
[aKa]FedaYkin wrote:REPET: Am dat afara vreo 10-13 membrii in ultima vreme, pe cei inactivi care nu mai contribuie. Membrii clanului SUNT DOAR CEI PE CARE II GASITI IN LISTA MEMBRILOR, restul ne poarta tagul "aKa" ilegal. Da'i incolo, nu conteaza. DAr ma gandesc sa ai reduc din membrii si sa las numa pe cei care contribuie, si ma tem ca astia sunt extrem de putini.. mishu si razvy vedeti ce faceti.. in ultima vreme va cam doare in C..r de [aKa].. Mai ales RAZVY, care si cand posteaza nu e in stare sa dea un login, si mishu, care nu mai posteaza deloc.. Nu vreau sa iau masurile mai ssus amintite, dar si unknown si delia au fost de acord sa facem "curatenie" .. Mare grija! Dovediti ca luptati pt [aKa] sau plecati acolo unde nu vi se cere absolut nimic dar si unde nu va stie nimeni.
feda aia era perioada cand aveam probleme cu contu akm sunt mai activ ca niciodata si o harta buna de tour ar fi diablo2 rpg sau desert strike
ce ziceti
Re
Deci tassadar ai un stil de a intelege totul atat de gresit frate, eu nu stiu dak mam certat vreodata cu delia.. Faza cu fedaykina si deliutzu sunt glume frate intelegi? Deci n.am incalcat legea aia deloc :p
[aKa]FedaYkin- General
Re: Fast Map 1v1 Tournament
Cred ca eu nu particip pt ca daca as participa , poate (doar poate), din greseala(din GRESEALA) l-as castiga.
Si v-as fura FLP-u , pentru ca dupa cum stiti , Adminii, (eu , Fedaykin) si Delia avem FLP infinit (∞)
Si v-as fura FLP-u , pentru ca dupa cum stiti , Adminii, (eu , Fedaykin) si Delia avem FLP infinit (∞)
Da si eu Eu cu Im pe restul membrilor Vreti?
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
Debea astept
Debea astept un tour..mie mi-ar placea un 2v2 la nimereala pana mai raman 2 si se bat SAU 1v1 cum vreti voi:))Oricum ar fi,sper sa nu fiu ocupat atunci
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
proasta idee mai bn 1v1 si gata[aKa]qNpHard wrote:mie mi-ar placea un 2v2 la nimereala pana mai raman 2 si se bat
Guest- Guest
Topic Closed
[aKa]Geo- Sergeant
da fast... nu prea ma pricep la el )) in acele vremuri am si castigat touru ala de fast...
dar insa acum.. sunt pfffff
dar insa acum.. sunt pfffff
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Starcraft: Broodwar Tournament Archive
» New Tournament StarCraft
» Re-Volt Tournament Archive
» Re-Volt Team Tournament
» Diablo II - Lord of Destruction Tournament Archive
» New Tournament StarCraft
» Re-Volt Tournament Archive
» Re-Volt Team Tournament