Video promotional - [aKa]FedaYkin & Iheb96 vs. Shaokhan (DUNE2000)
2 posters
Page 1 of 1
Video promotional - [aKa]FedaYkin & Iheb96 vs. Shaokhan (DUNE2000)
Am jucat 4 meciuri 2v1 impotriva acestui jucator extrem de bun, dintre care am reusit sa castig doar o singura data. Videoul urmator este al lui. Nu am victoria pt k nu a filmat infrangerea lui (hmm, oare de ce? ). Dar totusi, am jucat chiar bine, mai ales ca nu prea stiu Harkonnen, numai Atreides (Am fost Harkonnen). Eu (galben) si Iheb (verde) vs Shaokhan (maro). Enjoy ! [Shaokhan este cel mai bun jucator din lume (cel putin de pe Hamachi, dar deoarece nu prea se mai joaca dune altundeva (am auzit ca in curand se va face un server PvPGN - ca si iCCup - ) el este cel mai bun)]
[aKa]FedaYkin- General
re
Lol l.ai batut odata pe shao???? Cum d nu mi.ai zis? Presupun k nu erai tot q iheb in echipa:)) da app nai jucat asa rau.. Numa k mai trebuiau siege tank vs trooperi. Eu as fi luat ordos sh micro deviator
RE:
[aKa]Delia wrote:Lol l.ai batut odata pe shao???? Cum d nu mi.ai zis? Presupun k nu erai tot q iheb in echipa:)) da app nai jucat asa rau.. Numa k mai trebuiau siege tank vs trooperi. Eu as fi luat ordos sh micro deviator
Da l'am batut pe shao 1 data, da eram cu Digit@l in team Si da, trebuia niste siege tank.. da e greu sa controlezi atata armata in cateva secunde pana vine el cu armata lui si cu trooperii in fata.. plus k avea armata pe ambele fronturi, si la mine si la aliatu meu, si trebuia sa trag cu ochiu si acolo sa nui rupa harvii k era inutil fara
PS: Deviator vs trooper? lol ) despre ce tot vb? :> aia merge vs harkonnen, knd harku are devastatoare.. micro deviator sau micro missile tank rulz vs devastator .. Hai la mosu k te invata el ))
[aKa]FedaYkin- General
Similar topics
» Video promotional: Feda & Dely
» New members post here the following message: "[aKa]"
» Download free DUNE2000
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
» New members post here the following message: "[aKa]"
» Download free DUNE2000
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
Page 1 of 1