New Tiberian Sun Campaign
2 posters
Page 1 of 1
New Tiberian Sun Campaign
am decis sa fac o campanie de Tiberian Sun (sper k in afara de yzy si delia il mai joaca cineva din clan ). Am un story in minte dar daca vreti sa pun ceva anume intro misiune zicetimi aici. de asemenea toti cei care sunt interesati in a o juca va rog postati aici si va voi da un demo al campaniei
Mltumesc pt atentie, am inceput deja sa o fac
Mltumesc pt atentie, am inceput deja sa o fac
Last edited by [aKa]FedaYkin on Thu Jul 21, 2011 6:38 am; edited 1 time in total
[aKa]FedaYkin- General
RE:
Campania este cam 65% gata, mai trebuie sa fac inca cateva misiuni si sa le testez. Vreau sa ii multumesc lui NOID pentru ca ma va ajuta sa letestez pentru a le pune apoi pe un forum de tiberian sun, astfel stiindu-se si in comunitatea C&C ca [aka] face harti poate ajungem cunoscuti acolo Noid, vei fi rasplatit frate vad eu cat FLP dau
De asemenea, dak mai sunt altii care vor sa ne ajute pe mn si pe NoID cu testatul, sunt bineveniti
De asemenea, dak mai sunt altii care vor sa ne ajute pe mn si pe NoID cu testatul, sunt bineveniti
[aKa]FedaYkin- General
RE
[aka]RaZvY wrote:n-am jocul k vas ajuta:|
Jocul il gasesti in 'downloads" pe forum ma
[aKa]FedaYkin- General
Similar topics
» Download free C&C: Tiberian Sun
» New Official Game: Command & Conquer: Tiberian Sun
» Jazz Jackrabbit 2 Campaign - Act I
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
» New Official Game: Command & Conquer: Tiberian Sun
» Jazz Jackrabbit 2 Campaign - Act I
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
Page 1 of 1