Am nevoie de ajutorul vostru!
3 posters
Page 1 of 1
Am nevoie de ajutorul vostru!
Cine este de acord sa incercam sa facem o harta de re-volt cu mult obstacole si rampi de sarituri
[aka]Flavius- Soldier
Location : Undeva Departe....Da in Romania mai preferabil in Tg-Jiu
Re: Am nevoie de ajutorul vostru!
Ce ziceti
[aka]Flavius- Soldier
Topic inutil deoarece nu e nimeni in clan care ar fi in stare sa faca o harta Re-Volt calumea
T.C....
T.C....
RE:
Pai unk, vorbesc cu R6Turbo extreme, sau cu altii de pe RV-House.. ei au programu, mil dau si ma invaa, numa ca e FOARTE greu sa faci o mapa de RV si iti trebe .gfx facute de tn..
[aKa]FedaYkin- General
RE:
Este ceva ciudat da... eu am sa incerc stiu pe cineva care sa pricepe la facut hartai
Sa vad daca stie si de RV
Guest- Guest
Re
[aKa]YzYPro wrote:Este ceva ciudat da... eu am sa incerc stiu pe cineva care sa pricepe la facut hartai
man sh eu cu unk facem mape la o gramada d jocuri, dar la re.volt e ceva cu totul aparte..dak pr ala al tau nu e de pe rv-house nu te mai chinui sa.l intrebi, n.are de unde sa stie cum sa faca (crede'ma, stiu totul legat de jocul Re-Volt, e jocul meu preferat )
Last edited by [aKa]FedaYkin on Tue Jul 05, 2011 6:29 pm; edited 1 time in total
[aKa]FedaYkin- General
Re
Pe langa asta, hartile neoriginale (custom maps) nu se pot juca pe gr, doar pe rv-house prin intermediul programului track manager.. Deci dak am vreaso jukm multiplayer, pe gr nu sunt sigur k am putea.. Poate cu prog ala, dar nu garantez, dar single player merge, va pot da niste mape, am destule
[aKa]FedaYkin- General
Deci totusi nu a fost chiar o idee proasta ci una buna :>
[aka]Flavius- Soldier
Eu am mai facut harti da de Cs1.6.Re-volt este mult mai complicat
[aka]Flavius- Soldier
RE:
La Re-Volt trebe sa faci intai cu Track Editor, din re-Volt, dupaia dak nu vrei sa ai o harta penibil de simpla rtebuie sa folosesti o gramada de tool-uri suplimentare.. Plus ca trebuie editate niste fisiere .gfx pentru grafice, apoi, in caz ca vrei sa scapi de marginile suparatoare din Track Editor, trebuie iarasi alt tool... E extrem de mult de munca pentru o singura harta
[aKa]FedaYkin- General
RE:
Uitati, va dau aici 2 harti de Re-Volt. In prima tot ce aveti de facut este sa extractati, dupa aceea puneti folderul "winterpark" in ....\Re-Volt\levels, iar fisierul .gfx in .....\Re-Volt\gfx. (Instructiunile pentru harta "Winter park", pentru cea de a doua nu este nevoie decat sa puneti folderul in levels)
Sper sa va placa!
Sper sa va placa!
- Attachments
[aKa]FedaYkin- General
RE:
Cea de a doua harta, Wicked Winter. daca vreti mai multe, spuneti'mi, si fac eu rost
- Attachments
[aKa]FedaYkin- General
Nice mapa dap drumul e cu piatra si dintro data e ster dupaia e iara cu piatra sau ce o fi ..
[aka]Flavius- Soldier
RE:
[aka]Flavius wrote:Tu ai facut asa sau e ceva de la harta
Nam inteles o iota din ce ai zis )) si harta nu e a mea, e luata de pe forumul RV-House
[aKa]FedaYkin- General
Feda daca tot zici ca e "Extrem" de greu, dc te mai apuci? adica dc te chinui pe o harta de revolt cand sunt deja atatea harti faine... noi stim sa facem harti de starcraft si ra2,dar ca sa faci o harta de revolt iti trebe si mai multa rabdare si atentie sa faci una.
fa ce vrei...
fa ce vrei...
RE:
Nu pot sa ma abtin.. crede'ma, a face o harta de re-volt e ceva mai placut decat la sc sau la ra2.. e muuult ma placut, sunt o gramada de chestii de editat.. stai lin, nu fac una 100% extreme, fac una lego extreme
[aKa]FedaYkin- General
[aKa]FedaYkin wrote:Nu pot sa ma abtin.. crede'ma, a face o harta de re-volt e ceva mai placut decat la sc sau la ra2.. e muuult ma placut, sunt o gramada de chestii de editat.. stai lin, nu fac una 100% extreme, fac una lego extreme
eh... "extrem" ramane "extrem" chiar daca e "lego" style
in fine eu tot zic ca e o placere sa faci harti la sc,mie personal imi place mai mult
Similar topics
» Nimic.. Doar am eu nevoie de un loc unde sa uploadez ceva
» Jocul vostru favorit de pe GameRanger ?
» Jocul vostru favorit de pe GameRanger ?
Page 1 of 1