Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
+5
[aKa]Delia :x
[aKa]Geo
[aKa]Monkey D. MishU
[aka]RaZvY
[aKa]FedaYkin
9 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
Asta e feda pe care il stim:))
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
reply
poti sa faci campania cu zergul dupa modelul de la asta cu terranul,adica sa trebuiasca sa cucerim lumea
Re: Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
Sall mam intors.Si sa faci campania cu zerg altfel .. de ex sa zici k pe planeta a cazut o larva si din ea a iesit o drona si dupaia sa facut un hachery din drona.Dupaia faci si u misiuni de invazie
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
RE:
baieti baieti.. ) am eu idei atat pentru campania cu Zerg cat si pt campania cu protoss.. numa k dak nu se joaca nu are rost sa le fac
[aKa]FedaYkin- General
[aKa]FedaYkin wrote:baieti baieti.. ) am eu idei atat pentru campania cu Zerg cat si pt campania cu protoss.. numa k dak nu se joaca nu are rost sa le fac
mda.. eu m;am plict cand am ajuns la 5 prea usoare
Guest- Guest
RE:
[aKa]IM wrote:[aKa]FedaYkin wrote:baieti baieti.. ) am eu idei atat pentru campania cu Zerg cat si pt campania cu protoss.. numa k dak nu se joaca nu are rost sa le fac
mda.. eu m;am plict cand am ajuns la 5 prea usoare
Bn mha, dak te'ar duce capu ala ai realiza k mai incolo vor fi mai grele, ca si in orice campanie.. dar ma rog, e greu sa gandim asai?
[aKa]FedaYkin- General
[aKa]NoID wrote:Razvy, Im'ul nostru sti pt ce posteaza nush dc ii mai zici..
ce IM'ul vostru...da ce's eu jcuaria voastra?... vrei sa ne certam?
Guest- Guest
RE:
ba voi iara incepeti cearta si chat pe forum? Vezi k poate mai da un ban pe forum, da asta va fi de o saptamana, nu de o zi.. rezolvativa problemele pe GR
[aKa]FedaYkin- General
[aKa]FedaYkin wrote:ba voi iara incepeti cearta si chat pe forum? Vezi k poate mai da un ban pe forum, da asta va fi de o saptamana, nu de o zi.. rezolvativa problemele pe GR
sa te vad
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» New members post here the following message: "[aKa]"
» Video promotional - [aKa]FedaYkin & Iheb96 vs. Shaokhan (DUNE2000)
» New Tiberian Sun Campaign
» Jazz Jackrabbit 2 Campaign - Act I
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
» Video promotional - [aKa]FedaYkin & Iheb96 vs. Shaokhan (DUNE2000)
» New Tiberian Sun Campaign
» Jazz Jackrabbit 2 Campaign - Act I
» [DUNE2000] New Atreides Campaign
Page 3 of 3