[aKa]Clan History (READ CITITI SI DATI REPLY-uri)
+7
[aKa]NoID
[aKa]Geo
[aKa]Legend
[aKa]UnknOwN
[aKa]Monkey D. MishU
[aKa]Delia :x
[aKa]FedaYkin
11 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE: Bla bla
Garena.. Nush, habar n'am.. Da voi vbiti aiurea pe aici.. :))) Vreti sa mergeti pe garena, dar la ce joc fratilor? :> :P
RE:
[aKa]Delia wrote:Garena.. Nush, habar n'am.. Da voi vbiti aiurea pe aici.. ) Vreti sa mergeti pe garena, dar la ce joc fratilor? :>
Mda.. Chiar, la ce joc sa mergem acolo? Eventual la jocurile care nu se pot juca pe GR deoarece nu e lume nush..
[aKa]FedaYkin- General
Re: [aKa]Clan History (READ CITITI SI DATI REPLY-uri)
Aici chiar nu stiu ce sa mai zic =)).
[aKa]NoID- Sergeant
aha cam micuta povestea dar interesanta:)sper ca pe parcursul anilor sa ajunga ff mare;) cu realizari mari
[aKa]Geo- Sergeant
Tass daca crezi ca istoria noastra e mica uitate la Lkz .. nici nu stiu daca au una 0.o[aKa]Tassa wrote:aha cam micuta povestea dar interesanta:)sper ca pe parcursul anilor sa ajunga ff mare;) cu realizari mari
[aKa]NoID- Sergeant
fratele meu dar ce te tot legi de ce zic eo asta e parerea mea nai drept u sa vi sami faci me morala.. u sti dce faci astea? sa faci postari deaia .. ia sa nu te mai legi de ce scriu alti k? ca u faci asa ca sa ai ce sa postezi..
[aKa]Geo- Sergeant
Tass meess nu a fost numai pt tn a fost pt toti si nu te mai da mare k orcum nu esti rege , defapt esti(al sa nu zic ce ca poate se supara bebe) asa k sssssssssst.[aKa]Tassa wrote:fratele meu dar ce te tot legi de ce zic eo asta e parerea mea nai drept u sa vi sami faci me morala.. u sti dce faci astea? sa faci postari deaia .. ia sa nu te mai legi de ce scriu alti k? ca u faci asa ca sa ai ce sa postezi..
[aKa]NoID- Sergeant
si vezi ca daca te superi numi pasa sa numi dai mess de amenintare cum fac ceilalti cand se supara pe mine[aKa]NoID wrote:Tass meess nu a fost numai pt tn a fost pt toti si nu te mai da mare k orcum nu esti rege , defapt esti(al sa nu zic ce ca poate se supara bebe) asa k sssssssssst.[aKa]Tassa wrote:fratele meu dar ce te tot legi de ce zic eo asta e parerea mea nai drept u sa vi sami faci me morala.. u sti dce faci astea? sa faci postari deaia .. ia sa nu te mai legi de ce scriu alti k? ca u faci asa ca sa ai ce sa postezi..
[aKa]NoID- Sergeant
WOOOWW...Nu stiam ca avem o istorie asa tare.Bv feda unk si delia k ati facut clanul si tineti-o tot asa
[aKa]Monkey D. MishU- Sergeant
[aKa]Monkey D. MishU wrote:WOOOWW...Nu stiam ca avem o istorie asa tare.Bv feda unk si delia k ati facut clanul si tineti-o tot asa :D
Corect ! ;;)
[aKa]History
WOOW nu stiam k avem o istorie asa tare.In primul rand vreau sa va urez felicitari unk feda si delia k ati facut acest clan asa bn si sa o tineti tot asa :d
[aKa]Monkey D. MishU wrote:WOOW nu stiam k avem o istorie asa tare.In primul rand vreau sa va urez felicitari unk feda si delia k ati facut acest clan asa bn si sa o tineti tot asa :d
Da, ne vom stradui in continuare, dar avem nevoie si de ajutorul vostru Tinetimi pumnii k saptamana viitoare sambata sunt alegerile pt Secretarul general si dak castig va fi numai bine pt [aKa]
RE:
[aKa]Delia :x wrote:Da, ne vom stradui in continuare, dar avem nevoie si de ajutorul vostru :P Tinetimi pumnii k saptamana viitoare sambata sunt alegerile pt Secretarul general si dak castig va fi numai bine pt [aKa] :P :D
Hai Delyyyy :X:X:X :*:*:* sparge'i! Ai tu talent la vorbitul care creeaza sentimente :)))) si inca cum ! ;)
[aKa]FedaYkin- General
baieti eo zic sa sa mai bagati la poveste:) ca am ajuns cel mai tare clan roman:) de sc.. ca neam aliat cu lkz si mai multe;) ca sa vada lumea cu adevarat ce istorie avem si cum creste in fiecare luna:D si noid;) pe u acu te ignor nu mai intind cearta intrun topic.. asta o rez personal...
jos palariei istoriiei
si jucatorilor:) care a facut aceasta istorie
jos palariei istoriiei
si jucatorilor:) care a facut aceasta istorie
[aKa]Geo- Sergeant
Pacat k Im nu mai e in clan
RE:
[aKa]Monkey D. MishU wrote:Pacat k Im nu mai e in clan
Intr`un fel doar "pacat"... era un jucator foarte bun (ERA acum am auzit k nu mai e) dar ca si caracter.. De ex., aveti voi idee de cate ori a iesit si apoi a venit sa intre iar in clan? Asemenea copilarii nu le voi tolera, sa fie foarte clar, Mishu! [aKa] nu e clan de copii plangaciosi.. IM avea cateva probleme de comportament, in rest era de treaba Dar asta e, nu zic k nu mi'ar place sa fie si acum in clan dar nici nu plang dupa el, sa fie clar
[aKa]FedaYkin- General
RE:
Frumoasa istorie deci clanul acesta a inceput de la Re-volt:) si dupaia a inceput si cu Starcraft Broodwar
Guest- Guest
RE:
[aKa]YzYPro wrote:Frumoasa istorie deci clanul acesta a inceput de la Re-volt:) si dupaia a inceput si cu Starcraft Broodwar
Mda dar perioada de Re-Volt n`am prinso decat eu cu unknown si NoID.. restu au venit de la starcraft
[aKa]FedaYkin- General
si cu rock lee nu feda? apropo rock lee mai e in clan?
[aKa]Monkey D. MishU wrote:si cu rock lee nu feda? apropo rock lee mai e in clan?
Deaia nu l`a pomenit, k nu mai e
cine mai e si ala? rock lee?
[aKa]Geo- Sergeant
asta dovedeste ca nu ai citi istoria[aKa]Tassa wrote:cine mai e si ala? rock lee?
[aKa]NoID- Sergeant
Interesant
Interesanta istoria...Daca as fi fost cand i-ati infrant pe cei de la [Lkz] am ciuda pe unii din ei acum xD
Guest- Guest
qNpHard wrote:Interesanta istoria...Daca as fi fost cand i-ati infrant pe cei de la [Lkz] am ciuda pe unii din ei acum xD
bah akm suntem aliati cu [LkZ] asa ca iati ciuda de pe ei :lol: :lol:
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» [aKa] History (In romana si mai dramatic)
» [aKa] has allied with [LkZ] - [aKa] s`a aliat cu [LkZ]
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
» [aKa] Official Games
» Glume,bancuri si culmi
» [aKa] has allied with [LkZ] - [aKa] s`a aliat cu [LkZ]
» Terran Campaign - The Retaliation (by: [aKa]FedaYkin) Este gata! Puteti sa downloadati
» [aKa] Official Games
» Glume,bancuri si culmi
Page 2 of 5