Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...
3 posters
Page 1 of 1
Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...
Fratilor acuma chearca nu mai e nimic de aceast clan acest forum.... nush ce sa mai zic renuntati prea usor nici nu aveti membri si gata.... ok facem cum vreti voi...
Guest- Guest
RE:
[aka]YzY wrote:Fratilor acuma chearca nu mai e nimic de aceast clan acest forum.... nush ce sa mai zic renuntati prea usor nici nu aveti membri si gata.... ok facem cum vreti voi...
cine se lasa? Ce vrei sa fac, sa desenez membrii? Dak nu gasim spune`mi ce vrei sa fac eo???
Am facut si eu un topic cu "adminu" ala de forum ciumpalac.. Sunt acum 2 topicuri noi, sa vedem care da reply.
[aKa]FedaYkin- General
Re: Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...
reply la ce mah?
eu intru in fiecare zi pe forum da la ce vrei sa dau reply?dami tu sute de posturi akm ca la toate ti le dau reply
de unde stii tu ca eu nu intru pe forum?
eu intru in fiecare zi pe forum da la ce vrei sa dau reply?dami tu sute de posturi akm ca la toate ti le dau reply
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
RE:
[aKa]qNpHard wrote:reply la ce mah?
Frate am facut un topic cu un admin ciumpalac.. Uite, dai reply acolo.. Vezi ca ai unde sa dai reply?????
[aKa]FedaYkin- General
Re: Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...
sa vad unde ca nu il gasesc nici nu miai zis sectiunea.akm stau sa caut tot forumul
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
RE:
[aKa]qNpHard wrote:sa vad unde ca nu il gasesc nici nu miai zis sectiunea.akm stau sa caut tot forumul
Frate e fix sub topicu asta.. E greu sal vezi nu??
[aKa]FedaYkin- General
re
[aka]YzY wrote:Mdea noi 3;)
corectez noi 4 )) :p.. Scz k n.am mai intrat da mno.. Se pare k nu st singura care n.a mai intrat :d
RE:
[aKa]Delia wrote:[aka]YzY wrote:Mdea noi 3;)
corectez noi 4 )) :p.. Scz k n.am mai intrat da mno.. Se pare k nu st singura care n.a mai intrat :d
Shhht !!! Nu exista scuze pt ceea ce ai facut.. >.< Da se poate asa ceva???? Nici un strop d respect pt [aKa].. huooo =))))
Ia zi, sa nu fiu obraznic, asa`i? )
[aKa]FedaYkin- General
[aKa]FedaYkin wrote:[aKa]Delia wrote:[aka]YzY wrote:Mdea noi 3;)
Shhht !!! Nu exista scuze pt ceea ce ai facut.. >.< Da se poate asa ceva???? Nici un strop d respect pt [aKa].. huooo =))))
Ia zi, sa nu fiu obraznic, asa`i? )
Nu fii obraznic .. !
Mno, da cne te crezi tu de itsi permiti sa ma iei la rost? ha? ) ia uite`te la el.. Knd vbeste dely lumea tace, clar? ! ))
Dak n`am avt chef, n`am avt ) oricum tot o dadeatsi k faceti rost de membrii, eu una nu vad vreunu` nou Hai hard k tu erai ala cu "va fac rost de membrii", pai fa`ne !!
Sa ne apucam de posturi!!
Guest- Guest
RE:
[aka]YzY wrote:Sa ne apucam de posturi!!
DA!
[aKa]FedaYkin- General
e bn ca esti de acord cu mine:D
Guest- Guest
RE:
mai sterge`ti din topicurile vechi mai paralelilor Hai unk, k tu erai cel care face curat.. Pacat k intri numai din an in pasti pe forum ) :>
Similar topics
» DELY, intra k te sparge Evill
» Harta dedicata aniversarii [aKa] 2011
» Feda si unknown uitativa!
» Feda si Hard - Ce cred eu despre cei 2?
» Video promotional: Feda & Dely
» Harta dedicata aniversarii [aKa] 2011
» Feda si unknown uitativa!
» Feda si Hard - Ce cred eu despre cei 2?
» Video promotional: Feda & Dely
Page 1 of 1