Arctic Knights Alliance [aKa]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...

3 posters

Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...

Post  Guest Thu Sep 15, 2011 4:45 am

Fratilor acuma chearca nu mai e nimic de aceast clan acest forum.... nush ce sa mai zic renuntati prea usor nici nu aveti membri si gata.... ok facem cum vreti voi...

Guest
Guest

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty RE:

Post  [aKa]FedaYkin Thu Sep 15, 2011 5:30 am

[aka]YzY wrote:Fratilor acuma chearca nu mai e nimic de aceast clan acest forum.... nush ce sa mai zic renuntati prea usor nici nu aveti membri si gata.... ok facem cum vreti voi...

cine se lasa? Ce vrei sa fac, sa desenez membrii? Dak nu gasim spune`mi ce vrei sa fac eo???

Am facut si eu un topic cu "adminu" ala de forum ciumpalac.. Sunt acum 2 topicuri noi, sa vedem care da reply.
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty Re:

Post  Guest Thu Sep 15, 2011 9:56 pm

Da ma eu ce zic ce memembri mai intra sa dea reply?? ca mai nimeni decat eu si tu Arrow Arrow

Guest
Guest

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty Re: Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...

Post  [aKa]qNpHard Fri Sep 16, 2011 4:27 am

reply la ce mah?
eu intru in fiecare zi pe forum da la ce vrei sa dau reply?dami tu sute de posturi akm ca la toate ti le dau reply
de unde stii tu ca eu nu intru pe forum?

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty RE:

Post  [aKa]FedaYkin Fri Sep 16, 2011 5:02 am

[aKa]qNpHard wrote:reply la ce mah?
eu intru in fiecare zi pe forum da la ce vrei sa dau reply?dami tu sute de posturi akm ca la toate ti le dau reply
de unde stii tu ca eu nu intru pe forum?

Frate am facut un topic cu un admin ciumpalac.. Uite, dai reply acolo.. Vezi ca ai unde sa dai reply????? Smile
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty Re: Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda...

Post  [aKa]qNpHard Sat Sep 17, 2011 12:54 am

sa vad unde ca nu il gasesc nici nu miai zis sectiunea.akm stau sa caut tot forumul

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sat Sep 17, 2011 5:48 am

[aKa]qNpHard wrote:sa vad unde ca nu il gasesc nici nu miai zis sectiunea.akm stau sa caut tot forumul

Frate e fix sub topicu asta.. E greu sal vezi nu??
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty re:

Post  Guest Sat Sep 17, 2011 7:42 am

Mdea noi 3;) Big Green

Guest
Guest

Back to top Go down

Vad ca aKa nu mai exista:(( nimeni nu mai intra pe forum decat eu cu feda... Empty re

Post  [aKa]Delia :x Thu Sep 29, 2011 7:02 am

[aka]YzY wrote:Mdea noi 3;) Big Green

corectez noi 4 Wink)) :p.. Scz k n.am mai intrat da mno.. Se pare k nu st singura care n.a mai intrat Laughing :d
[aKa]Delia :x
Colonel
Colonel

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Thu Sep 29, 2011 9:07 pm

[aKa]Delia Love wrote:

corectez noi 4 Wink)) :p.. Scz k n.am mai intrat da mno.. Se pare k nu st singura care n.a mai intrat Laughing :d

Shhht !!! Nu exista scuze pt ceea ce ai facut.. >.< Da se poate asa ceva???? Nici un strop d respect pt [aKa].. huooo Neutral =))))

Ia zi, sa nu fiu obraznic, asa`i? Laughing)
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]Delia :x Fri Sep 30, 2011 3:41 am

[aKa]FedaYkin wrote:
[aKa]Delia Love wrote:

Shhht !!! Nu exista scuze pt ceea ce ai facut.. >.< Da se poate asa ceva???? Nici un strop d respect pt [aKa].. huooo Neutral =))))

Ia zi, sa nu fiu obraznic, asa`i? Laughing)

Nu fii obraznic .. !

Mno, da cne te crezi tu de itsi permiti sa ma iei la rost? ha? Laughing) ia uite`te la el.. Knd vbeste dely lumea tace, clar? ! Laughing))

Dak n`am avt chef, n`am avt Tongue Wink) oricum tot o dadeatsi k faceti rost de membrii, eu una nu vad vreunu` nou Tongue Hai hard k tu erai ala cu "va fac rost de membrii", pai fa`ne Laughing !!
Colonel
Colonel

Back to top Go down

Post  Guest Fri Nov 11, 2011 8:07 am

Sa ne apucam de posturi!!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  [aKa]FedaYkin Sun Nov 13, 2011 7:58 am

[aka]YzY wrote:Sa ne apucam de posturi!!

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation DA!
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  Guest Mon Nov 14, 2011 1:51 am

e bn ca esti de acord cu mine:D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  [aKa]Delia :x Thu Nov 17, 2011 7:07 am

mai sterge`ti din topicurile vechi mai paralelilor Laughing Hai unk, k tu erai cel care face curat.. Pacat k intri numai din an in pasti pe forum Laughing) :>
Colonel
Colonel

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics