Uitativa Toti cei care mai sunteti:|
3 posters
Page 1 of 1
Uitativa Toti cei care mai sunteti:|
Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma... voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka? Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat
Guest- Guest
RE:
[aka]YzY wrote:Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma... voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka? Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat
Membrii nau plecat, nu mai intra.. si ce vrei sa zici, k tu leai zis sa plece? sau de unde stiai tu k o sa plece????
[aKa]FedaYkin- General
Re: Uitativa Toti cei care mai sunteti:|
man eu nu dorm pe forum dar daca numai sunt membri pentru cine sa postez ?
[aKa]qNpHard- Sub-Lieutenant
Nu ma toti imi ziceau ca vor sa plece.. din clan dar totusi nu ai raspuns la intrebarea mea ce sa intamplat cu clanu' aka?[aKa]FedaYkin wrote:[aka]YzY wrote:Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma... voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka? Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat
Membrii nau plecat, nu mai intra.. si ce vrei sa zici, k tu leai zis sa plece? sau de unde stiai tu k o sa plece????
Guest- Guest
din cauza unor romani care credeau ca intra in clan,fac ce vor,si daca nu le convine iesa,nu dau nume(tass,IM,multi altii) numai sunt membri si numai avem ce posta,sau ce organiza.
asta s-a intamplat cu clanul aka
asta s-a intamplat cu clanul aka
hmm eu zic ca nu avem nimic de pierdut.
RE:
[aKa]qNpHard wrote:hmm eu zic ca nu avem nimic de pierdut.
De acord cu tine.
[aKa]FedaYkin- General
Deci tu chiar crezi ca are rost sa mai postam 4-5 membri pe forumu asta,mai ales ca nimeni nu e interesat de el.....mai vine si scoala,de parca nu am destule de facut inafara de postarea pe forum.Daca intra mai multi membri in clan,atunci mai vin si eu sa postez cate cv,pana atunci ciocu mic.
Da frate si intri si tu macar o ora pe zi.... ce mare lucru:| doamne.... ete cine nu vrea sa mai intre:))[aKa]UnknOwN wrote:Deci tu chiar crezi ca are rost sa mai postam 4-5 membri pe forumu asta,mai ales ca nimeni nu e interesat de el.....mai vine si scoala,de parca nu am destule de facut inafara de postarea pe forum.Daca intra mai multi membri in clan,atunci mai vin si eu sa postez cate cv,pana atunci ciocu mic.
Guest- Guest
Similar topics
» Feda si unknown uitativa!
» Idee de tour nou, uitativa!
» OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
» Idee de tour nou, uitativa!
» OUTLAST ! competitie la care se poate castiga FLP!
Page 1 of 1