Arctic Knights Alliance [aKa]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uitativa Toti cei care mai sunteti:|

3 posters

Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty Uitativa Toti cei care mai sunteti:|

Post  Guest Thu Sep 08, 2011 3:40 am

Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma...Neutral voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka?Neutral zid zid zid Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat badmood blabla blabla blabla

Guest
Guest

Back to top Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty RE:

Post  [aKa]FedaYkin Thu Sep 08, 2011 6:06 am

[aka]YzY wrote:Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma...Neutral voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka?Neutral zid zid zid Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat badmood blabla blabla blabla

Membrii nau plecat, nu mai intra.. si ce vrei sa zici, k tu leai zis sa plece? sau de unde stiai tu k o sa plece????
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty Re: Uitativa Toti cei care mai sunteti:|

Post  [aKa]qNpHard Fri Sep 09, 2011 12:18 am

man eu nu dorm pe forum dar daca numai sunt membri pentru cine sa postez ?

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty Re: Uitativa Toti cei care mai sunteti:|

Post  Guest Fri Sep 09, 2011 12:35 am

[aKa]FedaYkin wrote:
[aka]YzY wrote:Eu vad ca decat eu sunt cel mai activ acuma...Neutral voi dormiti pe forum nu intra nimeni ce sa intamplat cu clanu' aka?Neutral zid zid zid Cand ma dat feda afara cu tour ial de rv iam zis ca o sa plece membri dar el nu ma crezut acuma cine mai e pe forum sau pe gr??? raspundeti sa ziceti si voi ceva daca e adevarat badmood blabla blabla blabla

Membrii nau plecat, nu mai intra.. si ce vrei sa zici, k tu leai zis sa plece? sau de unde stiai tu k o sa plece????
Nu ma toti imi ziceau ca vor sa plece.. din clan dar totusi nu ai raspuns la intrebarea mea ce sa intamplat cu clanu' aka? Question Question

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Fri Sep 09, 2011 12:38 am

din cauza unor romani care credeau ca intra in clan,fac ce vor,si daca nu le convine iesa,nu dau nume(tass,IM,multi altii) Laughing numai sunt membri si numai avem ce posta,sau ce organiza.
asta s-a intamplat cu clanul aka

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty r3:

Post  Guest Fri Sep 09, 2011 12:39 am

Atnuci raspundeti la paul il primiti sau nu in clan:|

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  [aKa]qNpHard Fri Sep 09, 2011 8:06 pm

hmm eu zic ca nu avem nimic de pierdut.

[aKa]qNpHard
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant

Back to top Go down

Uitativa Toti cei care mai sunteti:| Empty RE:

Post  [aKa]FedaYkin Fri Sep 09, 2011 10:26 pm

[aKa]qNpHard wrote:hmm eu zic ca nu avem nimic de pierdut.

De acord cu tine.
[aKa]FedaYkin
[aKa]FedaYkin
General
General

Back to top Go down

Post  [aKa]UnknOwN Sat Sep 10, 2011 10:57 pm

Deci tu chiar crezi ca are rost sa mai postam 4-5 membri pe forumu asta,mai ales ca nimeni nu e interesat de el.....mai vine si scoala,de parca nu am destule de facut inafara de postarea pe forum.Daca intra mai multi membri in clan,atunci mai vin si eu sa postez cate cv,pana atunci ciocu mic.
[aKa]UnknOwN
[aKa]UnknOwN
General
General

http://aka-clan-gr.blogspot.com/

Back to top Go down

Post  Guest Sun Sep 11, 2011 5:00 am

[aKa]UnknOwN wrote:Deci tu chiar crezi ca are rost sa mai postam 4-5 membri pe forumu asta,mai ales ca nimeni nu e interesat de el.....mai vine si scoala,de parca nu am destule de facut inafara de postarea pe forum.Daca intra mai multi membri in clan,atunci mai vin si eu sa postez cate cv,pana atunci ciocu mic.
Da frate si intri si tu macar o ora pe zi.... ce mare lucru:| doamne.... ete cine nu vrea sa mai intre:))

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics